HVEM SKRIVER

pernilleMit navn er Pernille Brinch. Jeg har stiftet Time2learn og har i dag mange kasketter at tage på:-). Til daglig fungerer jeg både som lærer, pedel og direktør i Time2learn. Derudover holder jeg kurser for lærere/pædagoger og andre, der er interesserede i leg og læring, lektielæsning og udendørsundervisning. Jeg udvikler materialer til undervisning bl.a  Knæk læsekoden og bogen Legende let
AnnetteJeg hedder Annette Schachner og har været lærer siden 1989. Til dagligt leder jeg Århusafdelingen af Time2learn. Derudover underviser jeg i dansk, engelsk og matematik. Jeg brænder for at gøre undervisning / læring sjovt og dermed se børn og unge vokse i takt med, at de får øje på alt det, de kan. Jeg kan slet ikke lade være med at udvikle flere nye læringsspil fx Kadolejdo.

zinethMit navn er Zineth Barfod. Jeg har været lærer siden 1996, – har en diplomuddannelse i tale – og sprog, og har arbejdet som tale- og sproglærer i specialundervisningen. Jeg underviser primært i dansk og i forudsætningerne for at lære at kommunikere, både i tale, på skrift og gennem læsning. Jeg bygger hele tiden videre på min viden som musiklærer og på min danskfaglige erfaring indenfor begynder – læsning og læsetilegnelse. Derfor er jeg helt vild med at tilrettelægge min undervisning ud fra hver enkelt elevs potentialer, så jeg underviser, forklarer og tilrettelægger på mange forskellige måder bl.a. gennem leg og spil.
Mit motto er: ” Det skal være sjovt at lære – alt det svære”

JohanneMit navn er Johanne Hollensen. Jeg har været lærer siden 1982, er siden også blevet tale-hørepædagog og motorikvejleder. Jeg underviser i dansk og engelsk og hvad dertil hører af bl.a. læsning, stavning og skrivning. Jeg bruger mine forskellige faglige hatte til at skræddersy undervisningen til der, hvor den enkelte er. En af de vigtigste forudsætninger for at det skal lykkes er, at det er legende og sjovt.

 

Der er lukket for kommentarer.