Download Læseguld gratis

Billede

Vi har gennem flere år i Time2learn set de store resultater, der kommer ud af at inddrage forældrene og har forsøgt at samle vores erfaringer i dette konkrete læsemateriale – Læseguld. Det er jo ikke den ugentlige lektion hos os, der lærer børnene at læse, men træningen hjemme der giver resultater!

I samarbejde med Dansklærerforeningen og Undervisningsministeriet har vi lavet spillet Læseguld, der er målrettet børn, som endnu ikke kan læse. Det forener seriøs læsetræning med spil og leg og er udviklet med henblik på, at forældre kan inddrages i børns læsning.

 • Instruktionen er målrettet forældre, der ikke ved ret meget om læseindlæring. Det er 12 sider, der viser hvad læseindlæring indebærer, og hvordan dette trænes via de 12 bunker kort.
 • Der hører en gratis Læseguld-app til, som træner at sætte lyde sammen. (her er et link til Android markedet ). Apps er gode til at være en backup eller supplement til den daglige læsetræning.
 • Man kan downloade præsentationen Lær at læse, der kort og præcist viser, hvad læseindlæring er, og hvordan forældre støtter op om læsning hjemme.
 • Tilgængelighed for alle: Alt til Læseguld kan downloades gratis på vores shop, så også forældre kan downloade de træningsområder, der er brug for til deres barn – eller hele spillet.

Man kan selvfølgelig også købe spillet og dermed få spilleplader, terninger, modellervoks, 4 whiteboardpenne (som kan skrive direkte på de bunker kort, hvor det er relevant og viskes ud igen) terninger. Og selvfølgelig slippe for besværet med at klippe klistre alle 480 kort med for- og bagsider:-)

Mh Pernille B

 

Dette indlæg blev udgivet i bevægelse, Dansk, Diverse, Ikke kategoriseret, lektiehjælp, læseindlæring, materialer, skrivning, spil, Time2learn, tips og tagget , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

4 Kommentarer til Download Læseguld gratis

 1. Stine Maymann skriver:

  Hej, hvor er det lækkert at man kan få lov at prøve nogle af jeres materialer gratis! Men hvor er det liiiiige jeg finder det? Har fulgt linket til shoppen, men kan ikke finde et sted at downloade noget?

  Mvh. Stine

  • pernille brinch skriver:

   Hej Stine
   Hvis du følger linket fra billedet til shoppen, så er du på den side, hvor Læseguld-spillet bliver præsenteret. Sådan ca. midt på siden er der 3 bokse – en orange (hvor der står ‘mere info’), en sort (hvor der står ‘download’) og en sort mere (hvor der står tilbehør). Du skal trykke på den, der står ‘download’. Når du gør det, kommer der en masse aktive links frem. Hvis du fører musen hen over teksten, kan du se dem og trykke på dem – én ad gangen, og så kommer der pdf-filer frem som er lige til at downloade og printe:-)
   Skriv endelig igen hvis der er problemer.
   Mh Pernille

 2. Stine Maymann skriver:

  Årh tusind tak! Synes jeg havde prøvet om linjerne var links uden held, men det kan jeg da tydeligt se at de er nu – ups :) Tak igen.

  Stine

 3. Ivan skriver:

  Som Stine siger, super fedt, at man kan få lov at prøve nogle af jeres materialer gratis. Det skal helt sikkert forsøges! Mange tak :)

  Dbb, Ivan

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>