Book gratis forældrekursus

DSCN0002

Kurset er fuld booket (vi skal nok oprette flere senere på året)

Tirsdag den 16. juni kl. 17-19 tilbyder vi forældre til 1.-2. klasses børn et forældrekursus. Kurset går ud på at synliggøre, hvad børn i 1.-2. kl. skal lære, i hvilken rækkefølge, og hvordan I forældre kan støtte.

Kurset tager udgangspunkt i vores e-bogsserie Guldbjerget. Vi viser, hvad børnene skal lære og giver en masse ideer til konkrete øvelser til dansk og matematik.

Vi vil gerne vise jer forældre, hvordan I kan arbejde /støtte jeres børn, så børnene styrker deres selvværd i processen, vokser med det faglige og bliver stolte af sig selv.

Tilmelding er nødvendig. Skriv til pb@time2learn.dk og meld jer til. Først til mølleprincippet gælder. Max 20 personer.

Kurset foregår ude og inde på adressen:

Time2learn Hornslet

Tingvej 81B
8543 Hornslet

Spil Ludo med plusstykker

Spil Ludo med plusstykker

Dette indlæg blev udgivet i bevægelse, Dansk, Have2learn, lektiehjælp, læseindlæring, Matematik, materialer, motivation, skrivning, Time2learn, tips og tagget , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

4 Kommentarer til Book gratis forældrekursus

  1. Jeanette Skovgaard skriver:

    hejsa har to drenge på ådalsskolen på 11 og 8 ham på 8 har stadig ikke knækket læsekoden og har bedt om rigtig meget hjælp i gennem lærerne men da de desværre ikke ser meget på det vil vi gøre alt for og hjælpe ham da det jo er ved og være svært også i matematik når han ikke kan læse hvad han skal i opgaverne…

  2. Michael Bekhøj skriver:

    jeg vil gerne til melde mig jeres forældre kursus. Rigtig godt initiativ. Håbe jeg kan få plads. Lad høre om jeg er kommet på.
    Mvh Michael

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>